SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Renfe recupera quatre serveis de Mitja Distància entre Castelló i Vinaròs

Amb la nova programació s’estableix una oferta global de 22 serveis diaris, 11 per sentit, entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat

N. de P

Renfe recupera quatre serveis de Media Distancia, dos per sentit, entre Castelló de la Plana i Vinaròs a partir del 16 de maig. Els serveis recuperats tindran una freqüència diària amb sortida des de Castelló a les 11:10 hi a les 18:20 h, i en sentit invers la sortida des de Vinaròs serà a les 18:30 hi a les 21:25 h. Els serveis tenen origen i destí València.

Amb aquesta reposició l’oferta global serà de 22 trens diaris, 11 per sentit, entre Castelló i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat. L?increment suposa el 92% dels trens que circulaven abans de la pandèmia entre Castelló i Vinaròs.

La nova oferta possibilita una relació més gran entre les estacions de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Benicarló-Peníscola i Vinaròs. La forquilla horària s’estableix des de les 06.30 hores amb l’inici del servei a Vinaròs, fins a les 21.09 hores amb la sortida de l’últim tren des de Castelló.

Renfe adapta progressivament la seva oferta amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi del Covid-19.