SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Reconeixement a Vinaròs News del periodisme de les Terres de l’Ebre per complir 25 anys

De V. N.

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya   durant la celebració a Tortosa aquest divendres al vespre de la III Nit de la Comunicació va atorgar un dels seus reconeixements a la revista informativa comarcal “amateur” per internet Vinaròs News  perquè acaba de complir 25 anys, sent pionera al nord de Castelló i sud de Tarragona.

Es recollí el reconeixement, després de valorar-se especialment des del Col·legi que el Vinaròs News sempre ha tingut vocació supracomarcal, incloent habitualment també tradicions, festes i esdeveniments succeïts al Montsià i Terres de l’Ebre, per enfortir els lligams socials, culturals i comercials que hi ha entre el nord valencià i el sud català.

També es van reconèixer el setmanari   L’EBRE pels seus 20 anys i sis periodistes que han tingut els mitjans ebrencs com la seua escola i lloc de feina: Josep M. Arias, Maria Lluís, Conxita Panisello, Enric Mascarell, Carlos Pina i Joaquim Roglan. Com a colofó es va atorgar el VII premi Terres de l´Ebre de Periodisme al fotoreportatge de  Santi Martorell sobre la covid publicat a Aguaita.cat, que va superar els dos altres finalistes, l´equip del programa Film Nòmades per un documental de TV3 sobre l´Illa dels Bous al Delta de l’Ebre i els reportatges “Efemèrides” del periodista. Enric Algueró.