SER Maestrat en directe

Reconeixement a l’Excel·lència Acadèmica a Primària i Secundària: Cerimònia de Premis Extraordinaris

Reconeixement als estudiants destacats de primària i secundària a Vinaròs

L’Auditori va ser l’escenari d’una vetllada especial dissabte passat, amb l’entrega dels reconeixements extraordinaris al rendiment acadèmic per als alumnes de primària i secundària a Vinaròs. L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Educació, va comptar amb la presència destacada de l’equip de govern, així com amb autoritats educatives locals.

Durant la cerimònia, la regidora d’Educació, Mercedes García, va felicitar els estudiants per els seus excel·lents resultats acadèmics, reconeixent també l’important suport de les seves famílies i el treball del professorat, essencial en la formació dels joves.

García va subratllar la importància d’aquest acte per al nou equip de govern, que ha optat per un canvi de format per donar un major reconeixement a l’esforç dels alumnes, les seves famílies i els seus mestres.

Per la seva part, la inspectora d’Educació Rosa Polo va destacar que aquests premis són un reconeixement al compromís dels estudiants amb el seu propi procés d’aprenentatge, i va elogiar el paper clau dels mestres i les famílies en la seva educació integral.

Finalment, l’alcaldessa Maria Dolores Miralles, juntament amb la regidora García, va lliurar els premis als 13 estudiants de primària i als tres de secundària que han assolit resultats acadèmics excel·lents, posant en valor el seu esforç i dedicació en els seus estudis.