SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Primer aniversari del rentador de cotxes Laserwash Benihort

La benzinera de la cooperativa fa 10 anys

N- de P.

El divendres 5 d’agost es va fer un any de la posada en marxa del rentador de cotxes Benihort, el primer rentador Laserwash sense contacte del país. La benzinera de la cooperativa també acaba de complir el desè aniversari al servei de socis i clients particulars.

El rentador de cotxes Benihort es troba dins de l’estació de servei que la cooperativa de Benicarló té a les seves instal·lacions del Polígon Industrial El Collet. Els vehicles  poden triar entre els quatre tipus de rentat oferts: Elit, Premium, Òptim i Bàsic. “Estem molt satisfets de l’acollida del nostre centre de rentat, on hi ha el primer rentador sense contacte Laserwash del país. La seva particularitat és que aquest mètode d’alta pressió renta sense tocar el vehicle, per tant, no hi ha perill de ratllat. Té un accés ràpid, és fàcil i còmode d’usar i incorpora funcions úniques com el rentat de baixos i laterals, la cascada superbrillantor o la funció treu insectes i l’assecatge intensiu”, segons recorda el cap de l’àrea de Subministraments, Agustín Senar.

Aquest servei de la cooperativa benicarlanda continua oferint una interessant promoció cada primer divendres de mes. Per un proveïment mínim de 50 euros, s’obté un rentat bàsic gratuït. En cas de desitjar un rentat superior, el client aconsegueix 3 euros de descompte.

El rentador de cotxes Benihort també inclou un box manual d´alta pressió, dirigit a tractors i vehicles industrials. A més, ofereix altres serveis per completar la neteja interior dels vehicles com potents aspiradors, sacseja-catifetes i aire (gratuït).

10 anys de la benzinera

L’estació de servei de la cooperativa de Benicarló també acaba de fer el desè aniversari. Actualment compta amb més de 5.500 clients que es beneficien, diàriament, dels descomptes de la targeta Benihort. “Oferim carburants de màxima qualitat i seguretat a preus molt competitius amb la tecnologia exclusiva Aderco. Els nostres clients poden adquirir de forma gratuïta la nostra targeta amb descomptes especials per a particulars, empreses i transportistes”, ressalta Agustín Senar.