SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Policia Local d’Alcalà-Alcossebre i Guàrdia Civil impedeixen el furt de 480 quilos de garrofes

L’avís d’un agricultor va permetre localitzar a tres individus que estaven carregant una furgoneta amb sis sacs de garrofes, procedents de camps que no eren de la seua propietat

 Efectius de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre i Guàrdia Civil van col·laborar en una intervenció que va suposar impedir el furt de 480 quilos de garrofes el que, segons el preu de mercat, hagués suposat una repercussió econòmica de 720 euros. Tots dos cossos de seguretat van actuar conjuntament després de rebre un avís d’un agricultor, en haver observat com en un camp confrontant a la seua propietat, diversos individus estaven recol·lectant garrofes i carregant sacs en una furgoneta, sense que pogués identificar a cap d’ells com l’amo de la finca, situada en la zona coneguda com El Coll, al costat de la Nacional 340.

Es van desplaçar fins al lloc indicat, comprovant la veracitat dels fets i confiscant, al moment, vuit sacs de garrofes que van ser traslladats a un magatzem comercialitzador per a procedir al seu pesatge i valoració. Es van realitzar les gestions per a retornar al propietari de la finca les garrofes recuperades i es van obrir diligències contra els presumptes autors del furt.

Per part del Cap de la Policia Local, Abel Serret, es destaca que “durant aquestes dates, s’intensifiquen les labors de vigilància per a garantir que els agricultors no sofreixin furts en les seves collites”.

L’Alcalde Francisco Juan valora “la presència dels cossos de seguretat i la col·laboració i coordinació existent entre la Policia Local, la Guàrdia Civil i el Consell Local Agrari, a més d’accions com el servei de vigilància rural, que fem possible des de l’Ajuntament. Tot amb l’objectiu que els nostres agricultors se sentisquen el més segurs possible”.