SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La penya taurina Pan Y Toros de Vinaròs recupera després de dos anys la seua Festa de Pasqua

La programació contempla toreig, retallades, vaquetes, música en directe, dinar i discomóvildinar

La Penya Taurina Pan y Toros  ha organitzat la seua tradicional Festa de Pasqua després de dos anys de no celebrar-se per la crisi sanitària de la Covid-19. Una festa que ed celebrarà en el ‘tentadero’ de l’entitat el diumenge 17  amb una  programació en la qual hi haurà toreig, retallades, vaquetes, música en directe, dinar i discomóvil, amb l’al·licient que l’entrada és lliure i gratuïta tot el dia.

A les onze del matí se celebrarà lel primer Bolsín Taurí Peña Pan y Toros en el qual tres ‘becerristas’ competiran per a emportar-se el trofeu, enfront de tres exemplars de la ramaderia Iván Meseguer, i en el qual debutarà el vinarossenc Iker Lorente, que participarà al costat de la catalana Alba Caro i l’aragonés Tomás González.

A continuació, hi haurà una exhibició de retallades per a les joves promeses locals: Marcos Montoya, Alex Benedi i Oscar Bernial. En finalitzar se soltaran vedelles per a tots els assistents.

Ja a les dues de la vesprada se servirà el tradicional dinar, que tindrà un preu d’11 euros per a socis i 16 euros per a no socis.

La festa continuarà amb una actuació musical en directe amb el duo Energy Group fins a les sis de la vesprada.
A aquesta hora hi haurà solta de vedelles  de la ramaderia Germans Bellés, per a tots els assistents, i en finalitzar, Discomóvil amb DJ Benedi fins mitjanit.