SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Peníscola va penjar el cartell de complet els caps de setmana del Nadal

Entrevista a  Francisco Javier Ribera, president dels empresaris turístics de Peníscola.

Peníscola va penjar el cartell de complet els caps de setmana del Nadal

L´enllumenat de Nadal va ser el principal atractiu turístic de la nostra localitat, que entre setmana també va registrar ocupacions mitjanes entre el 60% i el 80%.

 

Tres setmanes han bastat des que Ferrero Rocher engalanés la plaça de Santa Maria (zona d’entrada al recinte emmurallat) i els seus limítrofs per a convertir a la nostra localitat en un dels destins més demandats d’aquest Nadal per a ser visitada, principalment en caps de setmana.

Més enllà de la satisfacció dels restauradors que han romàs oberts i que han vist com les seves reserves tant entre setmana com en cap de setmana feien augmentar exponencialment els seus ingressos habituals per a aquestes dates, en comparació amb qualsevol any normal anterior a la pandèmia, el sector de l’allotjament també s’ha vist molt beneficiat de la frenètica assistència de persones que s’han acostat fins a la nostra localitat per a gaudir d’aquesta il·luminació tan especial. Les ocupacions entre setmana dels establiments que havien romàs oberts van rondar entre el 60% i el 80%, però en cap de setmana ha estat molt freqüent veure com molts penjaven el cartell de complet una nit de divendres o de dissabte, malgrat coincidir amb les celebracions més emblemàtiques del Nadal. Un fet que també es va materialitzar el passat cap de setmana i que segurament pot tornar a reproduir-se en les pròximes setmanes d’aquest mes.

Des de l’Agrupació continuem recomanant a tots els nostres futurs visitants que no deixin de consultar la llista d’establiments actualment oberts habilitada per l’àrea de turisme de la nostra localitat, i s’assegurin reservar taula en cas de tractar-se de restaurants; així com estar en possessió del passaport Covid per a poder accedir a l’interior dels locals quan no resulti apetible l’ús de les terrasses exteriors.