SER Maestrat en directe

Peníscola ofereix activitats infantils i esportives gratuïtes a la Platja Nord durant juliol i agost

Aquells que trien Peñíscola com a destinació de vacances, a més de gaudir d’una àmplia programació cultural, trobaran una gran oferta d’activitats a la Platja Nord i al passeig marítim. “Un plus que volem garantir a aquells que passen els seus dies de platja amb nosaltres”, ha explicat la tècnica de l’àrea, Belén Miguel.

Es tracta de sessions de Zumba i Aeròbic, que es duen a terme tant a la zona de l’oficina d’informació turística central, prop de la ciutadella, com a l’extensió turística de Peñismar, a la costa nord. Aquestes activitats es realitzen tant al matí com a la tarda, per acomodar-se a tots els gustos i horaris. “Les propostes són per a tots els públics, incloent activitats per als més petits”, ha ampliat el regidor responsable de Turisme i Platges, Ramón Simó, destacant que totes elles són d’accés lliure i gratuït.

L’objectiu d’aquestes iniciatives és oferir una experiència enriquidora i variada als visitants de Peñíscola, fomentant l’exercici físic i el benestar en un entorn privilegiat. Les sessions de Zumba i Aeròbic no només són una oportunitat per mantenir-se en forma, sinó també per socialitzar i gaudir de l’aire lliure.

Aquesta oferta estiuenca s’afegeix a les nombroses activitats culturals i de lleure que la ciutat ofereix durant els mesos de juliol i agost, consolidant Peñíscola com una destinació turística de referència, capaç de satisfer les expectatives de tots els visitants, des de famílies amb nens fins a joves i adults.