SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El Festival Peníscola negra celebrarà la seua setena edició del 30 de març al 8 d’abril

Aquet dimarts s’ha presentat la programació del Festival Peníscola Negra que aposta, un any més, per dirigir la programació completa als alumnes de primària i secundària dels centres educatius de la localitat.
El CEIP Jaime Sanz, l’IES Alfred Ayza i l’Internacional School Peniscola rebran classes magistrals de gènere negre de la mà de sis escriptors de primer nivell

Al acte de presentació estaven presents, Patricia Arter, membre de l’organització del Festival; el regidor de Cultura, Ramón Simó; i l’alcalde, Andrés Martínez.

Peníscola és una de les diferents seus d’aquest esdeveniment a la província, ja per setena edició, amb el ferm compromís de dinamitzar la lectura i d’acostar aquest gènere als lectors més joves.

Totes les xarrades es faran de manera presencial en els centres que arranquen aquest dimecres amb Ana Ballabriga en el col·legi Jaime Sanz, on parlarà de l’ofici d’escriptora de novel·la negra. El divendres 1 d’abril, el cicle de literatura negra per a joves arribarà a l’IES Alfred Ayza amb l’escriptor i editor Miguel Ángel de Rus i els autors Enrique Pérez Balsa i Jordi Ledesma. Continuarà la programació el dia 5 d’abril amb el col·lectiu 12 plomes negres que es colarà a l’aula de sisè de l’International School Peniscola.

El divendres dia 8 d’abril, el cicle de literatura negra per a joves serà a càrrec d’Arantza Portabales també a l’International School Peniscola. A més, l’IES Alfred Ayza ha participat un any més en el concurs juvenil de relats CSN, que donarà a conèixer els seus guanyadors dijous que ve 7 d’abril a Vila-real.