SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Oscar Senén rebrà l’Alè Vinarossenc 2022

És una distinció que atorga cada any la Fundació Caixa Vinaròs

La presidenta de la Fundació Caixa Vinaròs, Josefa Gondomar, ha comunicat aquest matí la decisió del jurat que atorga aquesta distinció. En un acte on hi havia el director de Caixa Vinaròs, Antonio Sebastià, així com el mateix Senén.

Després de dos anys de no lliurar-se aquesta distinció per la crisi sanitària de la Covid-19, es recupera aquest any i l’acte de lliurament se celebrarà a l’auditori municipal dimarts 24 de juny a la tarda durant les festes de Sant Joan i Sant Pere.

Oscar Senén es va especialitzar a compondre per a cinema i vídeo jocs, graduant-se Summa Cum Laude al Berklee College of Music de Boston al maig de 2013.

Ha treballat amb Hans Zimmer, Lorne Balfe, Rupert Gregson-Williams, John Debney, John Powell, Chris Beck, i molts més, i recentment va ser l’orquestrador principal a la pel·lícula de James Bond ‘Sense temps per morir’.

També és conegut pel seu treball a Pinguinos de Madagascar (2014), Terminator: Genisys (2015) i Kung Fu Panda 3 (2016) i videojocs com FIFA 19, Assassins Creed-Dead Kings, Remnant: From the Ashes.