SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Más de 50 personas participan en las  jornadas técnicas agrícolas

La Jornada de Convivència Cooperativa de Sant Isidre continuava el divendres 20 de maig al saló d’actes de Benihort amb xerrades tècniques agrícoles sobre agricultura sostenible, organitzades per Caixa Benicarló i la cooperativa Benihort.

N. de P.

Més de 50 persones participaven en aquestes ponències, organitzades per Caixa Benicarló i Benihort, en el marc de la festivitat de Sant Isidre 2022.

Els presidents de Caixa Benicarló i Benihort, Vicent París i Sergio Ortiz, juntament amb els directors generals de les dues entitats, José Manuel Galán i Guillermo Edo, van donar la benvinguda als assistents. També els va acompanyar la regidora d?Agricultura de Benicarló, Inma Díaz.

L’agricultura sostenible fou el fil conductor de les tres ponències. L’enginyer industrial, Pilar Bono Altabas, va parlar d’“Autoconsum fotovoltaic en instal·lacions agrícoles”, mentre que el director de camp del programa BIODiversity Grow, Andreu Román, es va aturar a parlar en la compareixença de la “Biodiversitat agrícola funcional”. Finalment, el professor titulat en Edafologia i Química Agrícola del departament de Química de la Universitat Politècnica de València, Antonio Luís Lidón Cerezuela, va centrar la xerrada a la “Nutrició eficaç i sostenible dels cultius”.