SER Maestrat en directe

Marta Barrachina reivindica la inversió que dignifico a la Guàrdia Civil enfront d’un PSOE que preveu tancar cinc casernes a la província.

Marta Barrachina lluita per mantenir obertes les casernes de la Guàrdia Civil davant els plans del PSOE de tancar-ne cinc a la província.

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, es mobilitza a Lucena per defensar les cinc casernes auxiliars de la Guàrdia Civil que el Govern d’Espanya vol tancar, segons va publicar el Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil (BOGC) el passat dos de gener.

“Som ací per a garantir la protecció dels qui ens protegixen. Exigim inversió en plantilles, millora en recursos i fons per a la millora dels aquarteraments”, afirma Barrachina, acompanyada de l’alcalde de Lucena, David Monferrer, i altres representants municipals.

La líder dels populars no només reclama la continuïtat d’aquestes casernes, sinó també la construcció de nous aquarteraments i la comissaria del Cos Nacional de Policia (CNP). “Portem anys reclamant al PSOE que tinga en compte estes demandes, que no ens done l’esquena i que actue”, assegura.

Enfront de l’abandó del PSOE, el PPCS es mobilitza per protegir el territori i els seus habitants. “No estem parats, estem decidits a actuar per garantir la tranquil·litat i el benestar dels nostres veïns”, conclou Barrachina.