SER Maestrat en directe

Marta Barrachina compleix amb la seva promesa de millorar la CV-203 en temps rècord i amb una inversió de 1,2 milions d’euros

  • La presidenta de la Diputació, acompanyada del vicepresident i responsable d’Infraestructures, Héctor Folgado, visita les obres iniciades a la carretera d’Higueras a Pavías només tres mesos després del compromís d’executar aquesta actuació
  • “Tenir una xarxa de carreteres provincial òptima és fonamental per a la vertebració del nostre territori i la dinamització de l’economia local. Això és una prioritat per a la Diputació de Castelló”, ha destacat la presidenta del Govern Provincial.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha cumplert la seva paraula amb l’inici de les obres de millora de la CV-203, amb una inversió de 1,2 milions d’euros. Aquestes obres, que han començat tres mesos després del compromís d’executar-les, tenen com a objectiu millorar la connexió d’Higueras, Pavías i Torralba del Pinar.

Barrachina, acompanyada del vicepresident i responsable d’Infraestructures, Héctor Folgado, i alcaldes dels municipis afectats, ha visitat els treballs en el tram de la carretera. “En tan sols 9 mesos, el nou govern de la Diputació continua complint en temps rècord els compromisos i la paraula donada als castellonencs”, ha destacat la presidenta.

Aquesta actuació forma part del pla Diputació Connecta, que té com a objectiu millorar la xarxa viària de la província. “Disposar d’una xarxa de carreteres provincial òptima és fonamental per a generar oportunitats a la nostra província i dinamitzar l’economia del territori”, ha subratllat Barrachina.

El vicepresident Folgado ha explicat que les obres inclouen l’adequació de la via en dos carrils, amb una inversió de 605.000 euros entre els termes de Caudiel i Higueras i altres 605.000 euros entre Torralba i Ayódar. Es treballarà en la millora dels trams entre el PK 3+000 i el PK 3+850 Ayódar Torralba del Pinar i entre els PK 23+880 i PK 24+850 entre Higueras i Caudiel.

A més de la CV-203, s’han visitat també dos trams de la CV-213, entre Navajas i Gaibiel, i entre Matet i Algimia de Almonacid, amb una inversió total de 1,2 milions d’euros. Estes actuacions s’emmarquen en el compromís de millorar la mobilitat i la seguretat en els desplaçaments i vertebrar el territori.