SER Maestrat en directe

Marta Barrachina aplaudeix el pla funcional de l’Hospital General “perquè Castelló sap que amb Carlos Mazón ha arribat el canvi que compleix.”

  • La presidenta provincial del PPCS assegura que “ha arribat el moment dels fets per a deixar arrere el de les promeses”. “Les famílies de Castelló saben que amb el PP es treballa per a complir enfront dels qui venien fum per a tractar de convèncer”
  • Per a la líder dels populars a Castelló “estem davant un projecte històric, planificat a deu anys i pressupostat amb 507 milions d’euros”. Una infraestructura “que naix de la mà dels qui salven vides i es forja amb la política eficaç del PP”

 La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha aplaudit l’anunci fet ahir pel conseller de Sanitat, Marciano Gómez, que “respon per fi a les necessitats reals de les famílies de la província de Castelló amb un pla funcional que complix”.

“Amb el president Carlos Mazón ha arribat el canvi que mereix la província de Castelló. La política eficaç que construïx infraestructures reals, dotades de plans funcionals teixits i dissenyats per les mans dels qui salven vides. Perquè ningú millor que els nostres professionals per a definir les necessitats d’un centre que hui disposa d’un pla concret i realista per a forjar la infraestructura que esta província demanda”.

Així ho ha manifestat la líder del PPCS després que ahir “celebràrem una fita històrica, real i conscient. Que cree en esta província i crea per ella. Que posa tot el seu esforç en les necessitats d’una sanitat que és bandera d’esta Generalitat Valenciana que lidera Carlos Mazón”.

Perquè “el canvi ha arribat per a complir amb les famílies a tots els nivells i celebrem que per fi el nou Consell ens escolta, ens atén i ens entén”. “I no sols amb este nou Hospital General que naix a deu anys, amb un pressupost de 507 milions d’euros i dimensiona la nova infraestructura a una necessitat real i projectada per a la dècada vinent”. “Ho fa també a altres nivells, com ha demostrat amb convicció Marciano Gómez per a avançar en la descentralització del CICU, que és per al Consell una altra de les seues demandes i compromisos. Un objectiu per al qual ja s’han fet els passos previs perquè esta demanda, que no sols reclamen els ciutadans sinó també també els professionals, siga una realitat”.

 

Qualitat sanitària i eficiència

La líder provincial del PPCS ha ressaltat com a “màxima prioritat” del Consell l’aposta per una “sanitat de qualitat i eficient”. “Es doblega l’àrea quirúrgica de l’Hospital General, triplica les sales d’intervencionisme i eleva a 765 les habitacions individuals.

“La política és per al PP vocació de servici públic i este projecte comú que és el que majoritàriament han demandat els ciutadans en les urnes es forja sobre la recuperació de tots aquells recursos que l’esquerra, en mans de PSOE i Compromís, van desmantellar en el nostre territori. Hem vingut per a complir i recuperar el benestar i la salut que mai deguérem perdre”, ha conclòs Marta Barrachina.