SER Maestrat en directe

Marta Barrachina agraïx el reconeixement de L’Olla de la Plana a la marca Castelló Ruta de Sabor

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit la qualitat gastronòmica de la província i ha agraït el reconeixement de L’Olla de la Plana a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

“Hui és un dia de celebració i orgull, perquè la nostra marca gastronòmica, la que ens permet crear un sabor únic de la nostra terra, ha sigut guardonada amb un premi que reconeix la significant contribució a la promoció de la gastronomia castellonenca”, ha destacat.

La Societat Gastronòmica de Castelló L’Olla de la Plana ha entregat a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor el premi Olla d’Or, un reconeixement a la suma de molts esforços, del treball i la dedicació de les empreses i entitats adherides a esta marca per a fer de la gastronomia de Castelló una experiència única.

La presidenta ha sigut l’encarregada de rebre este guardó i ha subratllat que “Castelló Ruta de Sabor, és un club gurmet que mostra i enaltix les joies gastronòmiques de la nostra província. Impulsada per la institució provincial fa deu anys, agrupa en l’actualitat a productors i més de 400 empreses de tota la província”. “Va més enllà d’una simple marca, permet conéixer de prop i assaborir l’excel·lència i qualitat dels millors productors i la millor gastronomia de la nostra província”, ha ressaltat.

Per a Barrachina és tot un orgull “poder rebre un reconeixement que anteriorment va ser atorgat a figures tan destacades com les tres estreles Michelin Martín Berasategui, les nostres estreles Michelin, Raúl Resino i Miguel Barrera, entre altres”. “És un honor immens”, ha afegit.

“Estos noms encarnen l’excel·lència i el compromís amb la qualitat gastronòmica a la nostra província, i compartir este premi amb ells és un motiu de gran orgull i agraïment”, ha assenyalat Marta Barrachina, qui ha expressat el seu agraïment a L’Olla de la Plana per este reconeixement que “destaca el compromís de la nostra institució provincial amb la promoció i la preservació de la cultura gastronòmica de la nostra província”.

D’esta manera, la presidenta ha posat en valor el treball que realitzen dia a dia els cuiners associats a L’Olla de la Plana i ha assegurat que “és més que una societat gastronòmica”. “L’Olla de la Plana és un autèntic símbol de dedicació i passió pel bon menjar”, ha enaltit. Així, ha subratllat que “el premi l’Olla d’Or és un clar reflex de l’esperit i els valors d’esta societat gastronòmica”.

Finalment, ha destacat el patrimoni culinari de la província i ha expressat que “la gastronomia de Castelló representa una expressió cultural, una manera de fer i crear, i un llenguatge universal que connecta persones a diferents orígens, tradicions i gustos com els que formeu part d’esta societat gastronòmica”.