SER Maestrat en directe

Marco celebra “el bon rumb” d’Espanya en matèria d’ocupació amb 21 milions d’afiliats i l’atur més baix des de 2008 “gràcies al PSOE

La senadora socialista destaca l’efectivitat de les polítiques d’ocupació del govern de Pedro Sánchez que es nota, especialment, en una major ocupació de dones i joves

La senadora socialista per Castelló Amparo Marco ha destacat que Espanya continua marcant fites en matèria d’ocupació sota el govern de Pedro Sánchez, amb més de 21 milions d’afiliats a la Seguretat Social a l’abril i una reducció de l’atur en 60.000 persones. “Aquestes dades situen el nombre total d’aturats en 2,7 milions, la xifra més baixa des de setembre de 2008”.

“Espanya va pel bon rumb cap a la plena ocupació i és gràcies a les polítiques implementades pel Partit Socialista a la Moncloa”. La representant castellonenca ha ressaltat que les xifres d’ocupació d’abril “són un èxit de país” perquè no compten amb la influència de la Setmana Santa, un factor que històricament ha impulsat temporalment l’ocupació. “Estem creant ocupació des de fa dos anys de manera imparable i, a més, de qualitat. A l’abril, quasi la meitat dels contractes signats han sigut indefinits”.

Així mateix, Amparo Marco ha celebrat la disminució continua de la desocupació “especialment entre les dones i els joves”, la taxa de reducció dels quals ha sigut més del triple comparada amb la caiguda general de la desocupació. “Mai hi havia hagut a Espanya tanta gent treballant”.

Finalment, la senadora ha criticat “l’actitud sempre destructiva de les dretes per obstaculitzar el creixement econòmic a base d’atacs al govern i les seues polítiques de ‘no’ i ‘no'”. “Aquestes dades són un bany de realitat per al PP i Vox, els qui fa mesos que es llepen les seues ferides amb insults al president per a amagar la seua falta de projecte”.