SER Maestrat en directe

Maderas Sorlí Benicarló continua somiant en gran amb un resultat excel·lent

El Maderas Sorlí Benicarló ha inaugurat el play-off d’ascens a la Lliga LEB Or amb una emocionant victòria en el primer partit contra el Zornotza, guanyant per la mínima (65-64) en un emocionant encontre disputat al Municipal de Benicarló.

El partit va estar marcat per una intensa lluita en la pista, amb els jugadors del Benicarló mostrant una gran determinació i compromís en cada acció. Malgrat alguns moments d’incertesa durant els primers quarts, l’equip local va aconseguir reaccionar de manera notable en el segon quart, encapçalat per l’encert de Santi Paz i la determinació defensiva de tot l’equip.

L’afició local va jugar un paper clau animant constantment als seus jugadors, demostrant un suport inquebrantable des de les graderies i donant un impuls extra a l’equip en els moments decisius del partit.

Amb una actuació destacada dels seus jugadors clau, com Libroia amb un impressionant doble-doble de 20 punts i 10 assistències, el Maderas Sorlí Benicarló va aconseguir obtenir una victòria crucial en aquest primer encontre del play-off.

Amb la sèrie empatada, l’equip benicarlando viatjarà a Amorebieta per disputar el partit de la volta dels huitens de final amb tot per decidir. Amb l’eliminatòria oberta, el Benicarló es prepara per afrontar un nou repte i continuar fent història en el panorama del bàsquet local.

La victòria d’aquest primer partit no només representa un pas important en la lluita per l’ascens, sinó també un testimoni del coratge i la determinació de l’equip del Maderas Sorlí Benicarló en la seva cerca per conquerir nous èxits en el món del bàsquet.