SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Les Nits de Tyrika, una proposta nocturna i d’avantguarda que incorpora enguany el Festival Iber d’Alcanar

El regidor de turismer d’Alcanar, Jordi Monfort ha passat per Hoy por Hoy Maestrat i ha destacat la novetat de «Les nits de Tyrika» dins de tota la programació que hem comentat.

El divendres, 30 de setembre, arranca a la Moleta del Remei d’Alcanar Les Nits de Tyrika, un festival  que fusiona música electrònica i d’avantguarda amb la cultura ibèrica, gràcies a la implicació dels artistes de primer nivell que han desenvolupat actuacions exclusives per a l’esdeveniment.

Martí Guillem i Avelino Saavedra, Juanita Ramírez i Paupi, Gambardella, Versonautas, Balfa i Flakoners, Pandemian, i Cró! han estat les artistes convidades a inspirar-se en el món iber, per així poder crear un concert exclusiu basat en la cultura de la primera edat del ferro, la seva llengua, la seva manera de viure, els seus rituals i cerimònies, etc. reinterpretada d’una forma oberta, contemporània i sense límits.

Les Nits de Tyrika està inscrit dins de Tyrika, el Festival Iber d’Alcanar. Durant el cap de setmana del 30 de setembre al 2 d’octubre, la ciutadania hi gaudirà, un any més, amb tallers didàctics, visites guiades i teatralitzades i d’espectacles de recreació històrica que permetran reviure la història del municipi i entendre com vivien els seus avantpassats. Amb Les Nits de Tyrika s’inicia una proposta nocturna nova i molt seductora de fusió artística multidisciplinària que complementa les activitats diürnes.