SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Les màscares lliures prenen la ciutat

Les màscares lliures han pres Vinaròs amb motiu del seu carnaval, declarat Festa d’Interès Turístic Autonòmic. Els comerciants de la ciutat han atès els clients disfressats, cosa que donava un ambient festiu. També s’hi han disfressat els funcionaris de l’Ajuntament.

A partir d’aquesta tarda els carrers seran agafats per milers de màscares lliures, amb disfresses de tota mena per part de petits i grans. Com va passar ahir a la nit, el recinte del carnaval estarà ple de gent disfressada, tant siguin comparsers com no. A la carpa del carnestoltes a mitjanit se celebrarà un ball de disfresses amb l’orquestra Màxima.

D’altra banda, la nit del pijama ha estat llarga i s’ha prolongat fins ben entrada el matí. No era difícil veure a primeres hores del matí joves tornar als seus domicilis en pijama o veïns d’altres localitats esperant l’autobús.

Desfilada infantil

Aquesta tarda els més petits han estat els protagonistes amb la rua infantil del carnestoltes, que s’ha iniciat a les sis de la tarda tocades des de la plaça Parroquial.

Després de recórrer diversos carrers del centre del nucli urbà, la rua ha finalitzat a l’àgora del passeig marítim on s’ha repartit xocolata calenta a tots els participants.