SER Maestrat en directe

L’art dramàtic recorre Peníscola amb la XVII edició del Festival de Teatre al Carrer

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peñíscola ha presentat la programació de la XVII edició del Festival de Teatre al Carrer, que començarà demà, 11 de juliol, i s’allargarà fins al 29 d’agost. Aquest esdeveniment, centrat en el públic familiar, serà portat a terme per la companyia Scura Producciones, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura dins del Circuit Cultural Valencià.

Aquest any, com a novetat, les sis funcions previstes es distribuiran en tres espais diferents: el passeig marítim al costat de l’oficina d’informació turística, el nucli històric i Peñismar. “És un festival que creix any rere any i que en aquesta edició afegeix una nova seu al Passeig Marítim i al Casco Antic com a escenari, ja que hem programat tres de les sis funcions a l’extensió turística de Peñismar”, ha explicat la regidora de l’àrea de Cultura, Lídia Herrero.

El festival començarà demà, 11 de juliol, amb la representació de “La Selva”, seguit per “Corral Kaos” el dia 18 i “Pixels” el dia 25. A l’agost, les representacions continuaran amb “Macroscopi” el dia 8, “Eco 21” el dia 22 i finalment “Anorak” el dia 29. Aquest festival no només ofereix una gran varietat d’espectacles de teatre de carrer, sinó que també busca fomentar la cultura i l’entreteniment per a totes les edats en un entorn accessible i atractiu. La implicació de Scura Producciones i l’Institut Valencià de Cultura assegura una programació de qualitat que captivarà tant residents com visitants.