SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina ha confirmat avui que es presenta a la reelecció com a alcaldable del PSPV a la ciutat de Vinaròs.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina ha confirmat avui que es presenta a la reelecció com a alcaldable del PSPV a la ciutat de Vinaròs.
Alsina ha estat acompanyat pel secretari general local, *Edu *Barbeà, qui ha recordat el procés democràtic que segueix el partit socialista per a l’elecció de candidat. Arribat el termini no ha presentat la sol·licitud de primàries pel que l’actual alcalde, Alsina va presentar el dia 12 d’aquest *més la documentació per a ser de nou el candidat a l’alcaldia, que serà ratificat per l’assemblea de militants la setmana vinent.
Barberá ha assenyalat que l’Executiva local es posa a la disposició del candidat per a l’elaboració del programa electoral i la confecció de la llista municipal.
Per la seva part Alsina ha afirmat que és un honor ser de nou el candidat. Ha destacat que hi ha projecte en marxa i molt avançats que al costat del seu equip vol acabar com l’agenda 2030, l’estratègia *EDUSI o el programa *edificant. En aquest aspecte ha esmentat els projectes d’ampliació del José Vilaplana i el nou centre d’educació especial com els més imminents després de la inauguració del nou Jaume I.
Alsina ha qualificat la legislatura com a dura recordat els esforços i sacrificis als quals ha obligat la *Covid i ara els que provoca la guerra a Ucraïna.
L’actual alcalde de Vinaròs ha deixat clar que de cara al futur el *Psoe considera que si es dona el cas, els seus socis naturals són *Totes i *Tots *Som Vinaròs i Compromís malgrat el desacord que es va registrar amb els primers per un tema que va costar el càrrec a un regidor a causa d’un regal de mal gust que *proovocó la sortida de *lgobierno de *TSV.