SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Vinaròs afirma que la Diputació realitza treballs contra els mosquits al terme municipal

La regidora d’Obres i Serveis surt al pas de les crítiques realitzades per el PVI en què es deia que la Diputació encara no havia fumigat a Vinaròs

Carmen Morellà, regidora d’Obres i Serveis-Tractaments contra mosquits
Carmen Morellà, regidora d’Obres i Serveis-Platja del Clot

La regidora d’Obres i Servei de l’Ajuntament de Vinaròs, Carmen Morellà, assegurava aquest matí que la Diputació realitza treballs de control i tractaments antimosquits al terme municipal.

Amb aquestes declaracions Morellà surt al pas de les manifestacions fetes ahir per l’edil del Partit de Vinaròs Independent (PVI), Marcela Barbé, en què demanava a l’equip de govern que exigirà a l’ens provincial que fumigés a Vinaròs.

Morellà explicava que ja es va informar en comissió de l’inici dels treballs per lluitar contra els mosquits, tant al centre urbà com al terme municipal

Uns controls que realitza l’empresa contractada per la Diputació i que setmanalment informa l’Ajuntament on hi ha els punts de localització de larves de mosquits, deia Morellà.

Pel que fa a l’aigua embassada a la platja del Clot i que segons Barbé és un focus de mosquits, Morellà explicava que encara no s’ha pogut anivellar la sorra perquè el perfil actual no ho permet. Anunciat la regidora que és qüestió de dies aplanar tota la platja.

Així mateix, assegurava que l’aigua embassada a la platja no és propícia per albergar larves de mosquits.