SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Xert finalitza l’expedient per reparar la coberta del col·legi

L’Ajuntament de Xert completa l’expedient per a reparar la coberta del col·legi

L’Ajuntament de Xert ha finalitzat l’expedient que permetrà millorar la coberta del col·legi, la qual va resultar danificada per les fortes pluges del novembre de 2022, que van provocar registres de fins a 400 m² d’aigua en només 24 hores a la localitat.

Des del Grup Municipal del PP a Xert s’ha explicat que van sol·licitar la delegació de competències per a les deficiències de la coberta ja al desembre de 2019, tres anys abans de l’episodi de pluges. No obstant això, van rebre resposta del Botànic només el 19 de desembre de 2022, i un dia després ho van ratificar al Ple. Amb la finalització de la redacció de la memòria valorada, tota la documentació està ara en mans d’Educació, i s’espera que el projecte es converteixi en una realitat propera.

El PSOE havia plantejat alguns dubtes sobre el projecte, però des del PP s’ha destacat la importància de mantenir el consens i l’acord entre els grups per a defensar aquesta millora comuna. S’ha mostrat la disposició a reconduir les crítiques i a buscar el consens per avançar en aquesta important iniciativa.

Des de desembre de 2019, es reclama aquest projecte, que té un pressupost de més de 700.000 euros, i s’espera que amb el nou Consell es pugui avançar en aquesta necessària millora del col·legi.