SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Vinaròs presenta un projecte per a construir dos pistes de vòlei platja a la Ciutat Esportiva

En total suposaria una inversió de més de 270.000€ per a crear el nou espai amb les dimensions oficials que inclouria grades, banys, magatzem i arena reglamentària en una instal·lació única a la comarca

N. de P.

Aquest matí l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat de la regidora d’Esports, Begoña López, ha donat a conéixer el nou projecte per a la construcció de dues pistes de vòlei platja a la Ciutat Esportiva. L’Ajuntament ha presentat la candidatura a la subvenció que ha obert la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports amb l’objectiu de poder aconseguir l’ajuda econòmica per a desenvolupar el projecte.

Alsina ha destacat que en total suposaria una inversió aproximada de 273.000€, on l’Ajuntament faria una aportació del 20% amb fons propis. Pel que fa al projecte, l’alcalde detallava que es faria la construcció de dues pistes de vòlei platja amb les mesures reglamentàries, a més de crear grades, magatzem per guardar el material i banys. Així mateix, també s’inclourà l’asfaltat, col·locació de tanques i il·luminació a la zona exterior per facilitar l’accés, seguretat i confortabilitat, tant dels usuaris com dels espectadors.

L’alcalde comentava que s’ha escollit la creació de dues pistes de vòlei platja degut al gran número de veïns i veïnes que practiquen aquest esport. Segons destacava “des de fa més de 20 anys tots els estius se celebren competicions a la platja, a més de comptar amb una escola i club amb desenes de jugadors en diferents categories, per tant, hem cregut convenient apostar per les pistes”. D’altra banda, incidia que cada any des de l’Ajuntament s’inverteixen prop de 4.000€ en l’aportació d’arena més fina per a les pistes de vòlei platja per tal d’evitar lesions i amb el projecte de creació de les dues pistes no es generaria aquesta despesa anual.

Per la seua banda, la regidora López comentava que la nova infraestructura també permetria la pràctica de l’handbol i el futbol platja. En aquest sentit, assenyalava que “serien unes pistes úniques a la comarca, que a més es complementarien amb l’oferta de la Ciutat Esportiva, amb l’objectiu de crear un complex esportiu que siga tot un referent”. López insistia que es tracta d’un projecte innovador que també podria fomentar l’aparició de nous clubs esportius relacionats amb l’handbol i futbol platja. A més, segons afegia la disposició de les pistes de vòlei permetria ampliar-les en un futur, en cas que fos necessari, al mateix temps que es deixaria espai per altres infraestructures.

 

Per últim, l’alcalde Alsina destacava que “des de l’Ajuntament sempre ens acollirem a totes les ajudes que es posen en marxa des de la Generalitat per a millorar, tant les instal·lacions esportives, tal com s’ha fet amb la del Pavelló Municipal, com la resta de les infraestructures de la localitat per garantir uns serveis de qualitat a la ciutadania”.