SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Vinaròs inicia les obres de renovació del carrer de Sant Gregori

El projecte inclourà l’adequació de les voreres per oferir una millor accessibilitat i la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable

N. de P.

Aquesta pasada setmana s’ha signat l’acta d’inici de les obres de renovació de la canalització d’aigua potable i adequació de les voreres del carrer de Sant Gregori. L’empresa adjudicatària de la licitació és Idecas Servicios y Mantenimiento per un import de 71.400€ executarà les feines d’adequació del carrer, mentre que l’empresa FACSA, encarregada del servei municipal de l’aigua, assumirà la renovació de les canonades

La durada estimada de les obres és de sis setmanes amb previsió de finalitzar abans de les festes de Sant Joan i Sant Pere.

Les obres tenen com a objectiu renovar i ampliar les voreres del carrer al tram entre l’avinguda de Jaume I i la plaça dels Tres Reis. Aquesta renovació comportarà unes voreres amb una amplada mínima de 1,80 metres, complint les especificacions tècniques d’accessibilitat.

Paral·lelament, també es renovarà la conducció d’aigua potable, amb la substitució de les actuals canalitzacions de fibrociment, per unes de  polietilé d’alta densitat, PEAD PE1000. Aquesta actuació pretén millorar l’eficiència hídrica del municipi amb la reducció de les fuites i s’engloba dins del pla de renovació de canalitzacions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, indicava que «continuem amb la millora de l’accessibilitat al municipi, a més de realitzar una gran inversió aquesta legislatura en renovar canalitzacions d’aigua potable per millorar el servei i reduir fuites del sistema»

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ressaltava que “el carrer de Sant Gregori és una de les entrades pel nord al municipi i necessitava una actuació per a millorar aquesta zona, sobretot l’accessibilitat”. En aquest sentit, assenyalava que una vegada finalitzada l’obra, es complementarà amb mobiliari urbà, com bancs, papereres i jardineres per tal de millorar l’espai públic.