SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Vinaròs habilita un nou aparcament provisional als terrenys que ocupaven les aules prefabricades del col·legi Jaume I

El nou aparcament tindrà una cabuda per a més de 200 cotxes.

L’Ajuntament de Vinaròs habilita un nou aparcament provisional als terrenys que ocupaven les aules prefabricades del col·legi Jaume I, situats a l’avinguda Leopoldo Querol. El qual tindrà una cabuda per a més de 200 cotxes.

Fa un parell de setmana es van eliminar diferents murets situats a l’interior del recinte que albergava els barracons, mentre que la setmana passada la Brigada Municipal d’Obres va impedir el solar totalment asfaltat.

Ara està previst que en uns dies s’iniciïn les feines de pintura per senyalitzar les places d’estacionament, ha explicat aquest matí la regidora de Transició Ecològica, Carmen Morella, que afegia que es mantindran les diferents pistes poliesportives per a l’ús dels veïns.

Així mateix, Morellà comentava que també s’actuarà als aparcaments de terra situats al sud d’aquest recinte, en què estacionen sobre els vehicles un gran nombre de veïns, per cobrir els esvorancs i anivellar el ferm en la mesura del possible.

També s’anivellarà el ferm a l’aparcament provisional de terra del carrer Raimundo d’Alòs, com ja es va fer al situat a l’avinguda Jaume I, al costat del passeig Fora Forat.