SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Vinaròs es presenta als Plans de Sostenibilitat Turística a Destino 2022

Vinaròs presenta 35 propostes valorades en més de 3 milions d´euros

L’Ajuntament de Vinaròs s’ha presentat a l’edició extraordinària dels Plans de Sostenibilitat Turística a Destino 2022, finançada amb 720 milions d’euros procedents dels fons de recuperació europeus Next Generation EU.

Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, que explicava que Vinaròs ha presentat 35 propostes valorades en una mica més de tres milions d’euros.

L´edil deia que en presentar-se a l´edició extraordinària d´aquests plans, en cas d´acceptar-se la totalitat de les propostes es finançaran al cent per cent a través dels fons Next Generation EU. Albella també apuntava que hi ha la possibilitat de no ser acceptades o acceptades en part.

De les 35 propostes presentades destaca el projecte de canalització de pluvials de la plaça Sant Esteve, el qual discorreria pels carrers Remei i Sant Pasqual. Una actuació que suposaria una inversió de 1,5 milions d’euros.

Una actuació que evitaria que l’aigua de pluja que arriba a la plaça Sant Esteve desemboqui a la platja del Fortí, davant de l’antic col·legi Sant Sebastià.

Altres de les propostes presentades son la instal·lació d’una coberta fotovoltaica sobre la teulada del mercat a més de la recuperació de la policromia de la façana de l’auditori municipal o la continuació de la restauració del Molí Noguera .

També s’hi ha inclòs el nou pla de senyalització viària del municipi, així com la dotació tècnica i tecnològica del Centre d’Inspiració Turística, entre d’altres projectes.