SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Vinaròs adequa el cementeri municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants

L’Ajuntament habilitarà busos gratuïts per accedir al cementeri municipal amb motiu de la celebració del Dia Tots Sants

N. de P.

La Brigada Municipal treballa durant aquests dies en les darreres feines de pintura, jardineria i desbrossament de les restes vegetals, per garantir unes instal·lacions en òptimes condicions per a les centenars de persones que durant aquests dies pujaran fins al cementeri per recordar als difunts.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que «les tasques de manteniment es realitzen de forma periòdica al llarg de l’any, però amb l’arribada del Dia de Tots Sants s’intensifiquen per deixar el cementeri en un estat òptim». En aquest sentit, ha destacat que garantir aquest important servei per a la ciutadania és una de les principals prioritats de la Regidoria, i durant aquest 2022, s’han realitzat diverses inversions, com l’adquisició de dues escales i la finalització de 152 nínxols nous.

D’altra banda, la Brigada Municipal també ha habilitat un pàrquing al terreny continu al cementeri municipal per garantir estacionament suficient per als veïns que s’apropen fins a les instal·lacions. Així mateix, també s’habilitarà un pàrquing públic a la zona de l’ermita de Sant Gregori i es restringirà l’accés al recinte del cementeri als vehicles, excepte els degudament identificats amb la targeta de mobilitat reduïda, que podran accedir per les entrades est.

L»horari del cementeri és de 9:00h a 20:00h ininterrompudament.

Servei de bus gratuït

Amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants l’Ajuntament habilitarà un servei de bus gratuït per a facilitar l’accés al cementeri municipal. Les sortides es faran des de la plaça Parroquial a les 9:30h, 11:00h i les 16:00h, mentre que les tornades seran a les 11:30h, 13:00h i 18:00h.

D’altra banda, la Policia Local desplegarà un dispositiu especial per a garantir la seguretat de les centenars de persones que durant aquets dies pujaran fins al cementeri municipal. Sobretot realitzaran tasques de control de trànsit i d’estacionament de vehicles per coordinar les entrades i sortides de les instal·lacions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “la posada en marxa del servei de bus gratuït sobretot vol ajudar a reduir el volum de vehicles que durant els propers dies accediran fins al cementeri municipal, per tal de facilitar la mobilitat i evitar possible embussos”. Segons recordava la Brigada Municipal ha habilitat una zona de pàrquing públic a l’exterior de les instal·lacions, mentre que a l’interior del cementeri només podran accedir els vehicles amb la targeta de mobilitat reduïda.