SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Peníscola porta a terme les obres de condicionament de la pista central de tennis

 – La instal·lació es troba al recinte poliesportiu municipal

 – Els treballs es concreten en la renovació del paviment, la pista i la il·luminació

 – La inversió ascendeix a 45.000 €

 Peníscola (07-06-2022).- La regidoria d’Esports ja està duent a terme la millora i el condicionament de la pista central de tennis ubicada al recinte poliesportiu municipal.

Després d’haver habilitat les pistes de pàdel en una de les antigues pistes de tennis, ara és el torn de la millora i renovació d’aquesta pista, les obres de la qual s’estendran al llarg d’un mes.

Els treballs, que ja han començat aquesta setmana, es concreten en la renovació del paviment, la millora de la pista i la renovació del sistema d’il·luminació.

«Pas a pas anem ampliant i millorant les prestacions de les nostres instal·lacions esportives, creant nous espais com els parcs de calistènia, la nova pista multiesportiva o el nou gimnàs municipal» ha explicat l’edila de l’àrea, Dolo Bayarri, posant en valor la feina que l’Ajuntament ha dut a terme recentment en aquesta matèria, «millorant també les instal·lacions existents com la pista de frontenis, el camp de futbol, ​​les pistes de pàdel, la pista de tennis o el skatepark; que o recentment han estat objecte d’obres d’obres millora o ho seran aquest mateix any” ha ampliat.

Bayarri ha visitat l’inici de les obres que estan en aquests moments en execució a la pista central de tennis, amb l’alcalde, Andrés Martínez, que ha destacat «l’esforç que realitza l’administració local per al foment de l’esport a la localitat».

Concretament i aquesta obra, el consistori destinarà 45.266,10 €.