SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Peníscola instal·larà plaques solars a edificis públics després de l’estiu

Per al mes d’octubre es preveu la primera instal·lació a l’edifici sociocultural, per continuar l’any que ve al pavelló poliesportiu

N. de P.

La regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en la instal·lació de plaques solars a edificis municipals per millorar la seva eficiència energètica, l’edil de l’àrea, Miguel Castell, ha estat juntament amb tècnics especialitzats, valorant la idoneïtat de les instal·lacions i avançant en les particularitats del projecte .

«Iniciarem la instal·lació de les primeres a l’edifici sociocultural a partir del mes d’octubre» ha explicat, ampliant que la instal·lació proveiria d’energia no només el mateix edifici sinó també edificis públics confrontants com la ludoteca o la Universitat Popular.

A l’edifici sociocultural, ubicat al nucli urbà, hi ha la biblioteca municipal, el centre juvenil, el saló noble amb espai per al desenvolupament de cursos, múltiples despatxos d’entitats i una planta baixa polifuncional.

El següent pas que es planteja la regidoria és instal·lar plaques a la zona poliesportiva, projecte que es preveu per a l’any que ve.

Des de la regidoria també s’ha informat de la ubicació de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics també a la zona de l’edifici sociocultural.