SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Canet lo Roig repara i millora 23 quilòmetres de la xarxa de camins rurals

  • La inversió és de 33.707,68 euros, dels quals 18.728,84 euros han estat aportats per l’Ajuntament i la resta s’han obtingut de subvencions del Ministeri de Política Territorial i de la Diputació de Castelló

N. de P.

L’Ajuntament de Canet Lo Roig ha invertit gairebé 34.000 euros “en la reparació i millora de la xarxa de camins rurals del nostre municipi els sis primers mesos de l’any”, explica l’alcaldessa de la localitat, María Ángeles Pallarés. Dels 33.707,68 euros invertits, 18.728,84 euros han correspost a fons propis i la resta s’han aconseguit de subvencions procedents del Ministeri de Política Territorial i de la Diputació de Castelló.

Les obres han consistit, bàsicament, en el triturat in situ i en la compactació i el regat de safates. Al mateix temps, també hi ha les cunetes d’aquests camins, eliminant la vegetació existent. En total, «hem actuat sobre 23 quilòmetres, entre els quals s’han fet 10 quilòmetres nous i a la resta s’han repassat les obres realitzades en anys anteriors», assenyala Pallarés, que afirma que l’objectiu d’aquesta acció és doble: «Per una banda volem millorar la seguretat de totes les persones i vehicles que transiten per aquests camins i, després, també volem facilitar la comunicació entre tots els punts del nostre terme municipal”.

Alguns camins que s’han arreglat el primer semestre del 2022 són, entre d’altres, Camí de Sant Mateu, Camí del Corral del Carnissers, Camí de Canet a Vinaròs, Camí Amerador, Colada dels Pleserens i Camí del Mas de la Fam.