SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Càlig crea espai amb ombra als parcs infantils en una idea innovadora que ix dels pressupostos participatius.

La finalitat és protegir als xiquets i xiquetes del sol perquè puguen gaudir de les instal·lacions

L’Ajuntament de Càlig, a través de la Brigada Municipal, ha creat espais amb ombra als parcs infantils de la plaça Ramón i Cajal i de La Rasa. Cal destacar que aquesta va ser una de les propostes més votades durant la passada campanya dels pressupostos participatius, impulsada des de l’Ajuntament per tal d’atendre les necessitats de la ciutadania.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que “és important comptar amb la campanya dels pressupostos participatius perquè els veïns i veïnes ens facen arribar projectes i idees que ens ajuden a millorar Càlig”. En aquest sentit, assenyalava que una de les més votades va ser la creació d’espais amb ombra als parcs infantils de la plaça Ramón i Cajal i de La Rasa, una actuació que ha comptat amb una inversió de 25.001€.

Borràs insistia que és important garantir uns parcs infantils en bones condicions perquè els xiquets i xiquetes puguen jugar amb seguretat, i ara també protegits del sol.