SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Benicarló adapta una aula d’infantil de dos anys al CEIP Francesc Catalan

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha passat pel programa ‘Hoy por Hoy’ Maestrat per parlar d’aquest i altres temes de l’actualitat del municipi.

Entrevista a Xaro Miralles, alcaldessa de Benicarló

N. de P.

Aprofitant el període de vacances escolars, l’Ajuntament de Benicarló està executant les obres d’adequació de l’aula d’infantil de dos anys que s’implantarà el proper curs al CEIP Francesc Catalan.

Concretament, s’està reconvertint una de les aules del centre en un espai adaptat a la normativa, que obliga a habilitar un lavabo interior i accés directe des de l’exterior. Paral·lelament, es renovarà la il·luminació i s’adaptarà un pati propi amb paviment continu de goma que tindrà accés des del carrer.

Una vegada finalitzats els treballs, començarà l’adequació d’una altra aula de les mateixes característiques al CEIP Eduardo Martínez Ródenas, l’altre centre de Benicarló que implementarà l’educació infantil de 2 anys.

La intenció de la Conselleria d’Educació és implantar l’educació infantil de 2 anys a tots els centres de Benicarló, tot i que els primers a oferir aquesta possibilitat seran el CEIP Francesc Catalan i el CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

La implantació de les aules d’infantil de 2 anys és una aposta de la Generalitat Valenciana per tal de facilitar la conciliació i garantir la igualtat d’oportunitats de les famílies, independentment de la seua situació socioeconòmica. En tota la Comunitat Valenciana, aquest curs 2021-2022 han funcionat 939 aules de 2 anys amb més de 18.000 places.