SER Maestrat en directe

L’Ajuntament d’Alcanar presenta la cinquena edició d’Art i Flors als Balcons

“Torna l’Art i Flors als Balcons amb la seva cinquena edició: una exposició artística a Alcanar”

El municipi de Alcanar es prepara per celebrar la cinquena edició de l’Art i Flors als Balcons, un esdeveniment que destaca pel seu desplegament artístic i l’evocació de la tradició de penjar estendards. Aquesta iniciativa, que compta amb la participació de destacats artistes locals i de l’Escola Esardi d’Amposta, ofereix una exposició al carrer de més de 60 obres en grans teles format 150 x 260 cm, decorant els balcons del municipi.

La inauguració, prevista per al dissabte 4 de maig a les 19.30 h a la plaça de l’Ajuntament, inclourà la participació del músic Jorge Martorell i la cloenda a càrrec de Gessamí Olesa, de l’Escola d’Art Esardi. Els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada pels carrers d’Alcanar per contemplar les obres exposades fins a finals de maig.

El regidor de Cultura, Xavi Barrera, destaca l’impacte positiu d’aquest esdeveniment en la comunitat d’Alcanar, subratllant la importància de fomentar la participació ciutadana i la creativitat artística. Així mateix, ressalta el suport continuat del consistori a iniciatives culturals que enriqueixen el panorama local i promouen el desenvolupament econòmic i turístic de la zona.

Per la seva banda, la Comissària Núria Prades agraeix al consistori el seu compromís amb l’Art i Flors als Balcons, recordant la figura del pintor Narcís Galià com a impulsor d’aquesta iniciativa. També destaca la col·laboració de l’Escola Esardi, que obre noves oportunitats per als artistes i contribueix al foment de l’expressió artística a través de l’art.

Esperem que aquesta cinquena edició de l’Art i Flors als Balcons sigui un èxit rotund i que continue contribuint al creixement cultural i artístic del municipi d’Alcanar.