SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament d’Alcanar haurà de recórrer a un crèdit a llarg termini per a fer front a la nova indemnització de 2,3 milions pel cas Turov.

L’alcalde Joan Roig ha estat aquest mati en directe a Hoy por Hoy on ha explicat la situació que es remonta a uns fets del 2003

Joan Roig alcalde d´Alcanar entrevistat a Hoy por Hoy Maestrat

L’última interlocutoria Judicial del Contenciso Administratiu de Tarragona obliga l’Ajuntament que presideix Joan Roig a fer front a un aval de 2,3 milions d’euros com a possible indemnització a 24 propietaris d’apartaments de la tristament cèlebre urbanització Turov. El tema es remunta a 2003 i té el seu origen en una promoció il·legal situada a Alcanar Platja que a més ha de ser demolida pel propi Ajuntament.
Segons ha indicat Joan Roig aquest matí en Ara com ara en total , amb el ja pagat (una mica més d’un milió), l’ara determinat i els costos de demolició, l’Ajuntament s’enfronta a una quantitat que s’acosta a 4 milions, la qual cosa suposa gairebé la meitat del pressupost anual d’Alcanar.
L’alcalde ha assenyalat que obligarà a estrènyer-se el cinturó i lamentablement a renunciar a algun projecte que estava programat. >No obstant això Joan Roig ha assenyalat que el govern municipal no contempla cap augment de la pressió fiscal com a mitjà per a compensar la despesa del cas Turov.
Aquesta tarda a les 8 en el local de serveis agraris d’Alcanar i demà a la tarda en la llar del Jubilat dels Casis es realitzaran assemblees informatives per a explicar i respondre als veïns,