SER Maestrat en directe

L’aeroport de Castelló presenta la seva connectivitat a Routes Europe 2024

  • Durant el certamen que es duu a terme a Dinamarca, hi ha programades una vintena de reunions amb representants d’aerolínies i aeroports.
  • El director general d’Aerocas, Justo Vellón, posa èmfasi en l’objectiu de fomentar noves oportunitats de millora de la connectivitat aèria.

L’aeroport de Castelló participa a Routes Europe, el principal fòrum de connectivitat aèria d’Europa, que enguany se celebra del 22 al 24 d’abril a Aarhus (Dinamarca).

Segons ha explicat el director general d’Aerocas, Justo Vellón, l’assistència a aquesta fira està alineada amb l’estratègia de promoció de l’aeroport, amb l’objectiu de promoure noves oportunitats de millora de la connectivitat aèria i el desenvolupament del trànsit comercial.

Durant Routes Europe, l’aeroport té programades una vintena de reunions amb professionals de l’aviació comercial.

D’una banda, es mantindran trobades amb aerolínies per captar noves rutes i consolidar les existents. D’altra banda, estan previstes reunions amb aeroports amb els quals hi ha connexió, per abordar estratègies conjuntes de promoció.

L’aeroport de Castelló ja té programades en aquest any un total de deu rutes regulars, amb destinacions com Londres, Roma, Brussel·les, Berlín, Milà, Düsseldorf, Bucarest, Oporto, Madrid i Bilbao.

La infraestructura ha registrat un total de 37.655 passatgers al primer trimestre de 2024, marcant el millor inici d’any en la seva història.