SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’aeroport de Castelló licita el contracte per a la posada en marxa de la nova ruta entre Castelló i Madrid

La ruta haurà d’operar un mínim de 5 freqüències setmanals i es valorarà la connectivitat que ofereixen les aerolínies des de Madrid. La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, destaca que la línia marcarà ‘un abans i un després’ a la trajectòria de l’aeroport.

N. de P.

La societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas) ha activat la licitació del contracte per a la posada en marxa d’una nova connexió aèria entre Castelló i Madrid a partir de la tardor que ve.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha assenyalat que aquest tràmit «substància» l’anunci realitzat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, en la visita a l’aeroport de Castelló el 19 d’abril passat.

Blanca Marín ha incidit en la importància de disposar d’un enllaç amb l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, «ja que suposa un dels principals hubs aeris internacionals, de manera que aquesta ruta marcarà un abans i un després a la trajectòria de l’aeroport, multiplicant les possibilitats de connexió des de Castelló”.

La licitació del contracte contempla la programació, la promoció i la prestació efectiva d’una nova connexió, de caràcter anual, entre Castelló i Madrid durant un període de dos anys.

La ruta haurà de disposar d’almenys 5 freqüències setmanals, en dies diferents, dins una franja horària que garanteixi el màxim de connectivitat aèria. Precisament, un dels principals elements que es valoraran en el procés són les possibilitats de connexió amb altres destins internacionals i nacionals que ofereixen les aerolínies des de l’aeroport de Madrid.

En la línia de les anteriors campanyes de posicionament impulsades per Aerocas, la companyia adjudicatària haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb especial esment a les possibilitats de connectivitat associades a aquesta.