SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La regidora de Serveis de Vinaròs, Carmen Morellá ha explicat els detalls del nou contracte de neteja viaria.

Morellá destacava que una de les millores més significatives és que el 77% de la flota de vehicles motoritzats és elèctrica, mentre que el 23% restant funcionen accionats per gas natural. A més tots els vehicles porten incorporat GPS fet que permetrà a l’Ajuntament un major control de l’execució correcta del contracte.

Carmen Morellà, també detallava altres millores en el nou contracte com l’augment de la freqüència de neteja durant els dies festius, tant en temporada alta com en temporada baixa, a més també d’incrementar de forma considerable la neteja amb aigua al centre urbà, així com a la Costa Nord, Costa Sud i zona de l’ermita. La regidora Morellà assenyalava que «l’empresa incorporarà dos camions cisterna, una furgoneta amb hidroneteja d’aigua calenta i una fregadora de paviments que sobretot ajudarà a mantenir net el passeig marítim, així també com el centre de la localitat».

Per últim, Morellà comentava que el nou contracte també inclou una bossa d’hores de 50.000€, que permetrà a l’Ajuntament utilitzar el servei segons les necessitats puntuals que puga tenir el municipi.