SER Maestrat en directe

La regidora de Promoció Econòmica de Benicarló participa en una jornada tècnica a Vila-real

La regidora de Promoció Econòmica de Benicarló, Sonia Foix, va assistir a una jornada tècnica a Vila-real

La passada dijous, la regidora de Promoció Econòmica de Benicarló, Sonia Foix, va participar en una jornada tècnica sobre dinamització comercial intel·ligent, organitzada per l’Ajuntament de Vila-real i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

L’objectiu principal de la jornada era intercanviar experiències sobre sistemes de gestió avançada del sector comercial i presentar noves ferramentes relacionades amb les noves tecnologies, que podrien facilitar la feina dels tècnics municipals.

La inauguració de l’esdeveniment va ser a càrrec de la directora general de Comerç, Maribel Sáez, i de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch. A més, també van assistir representants de diferents zones comercials i turístiques de la Comunitat Valenciana.

La jornada va concloure amb una visita a les instal·lacions de l’empresa Porcelanosa, on els participants van tenir l’oportunitat de conèixer el seu modern sistema de fabricació. Actualment, Porcelanosa compta amb 850 punts de venda a tot el món, dels quals 150 formen part de la seva pròpia xarxa comercial.