SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La perruqueria de Vinaròs Tian Stil Home premiada entre les millors d´Espanya  amb tres estrelles

La perruqueria de Vinaròs Tian Stil Home premiada entre les millors d´Espanya  amb tres estrelles

Les Perruqueries Espanyoles més Q de 2022 han rebut a Madrid el seu més prestigiós guardó

theQhair, la guia de Qualitat de la Perruqueria Espanyola ha concedit aquest diumenge dia 23 d’octubre, en un dels actes més rellevants de Saló Look Madrid, els distintius Q i “Estrelles de la Perruqueria“ del nostre país.

Els nous salons espanyols podran lluir, a partir d’ara, la més preuada distinció empresarial en el sector i així, unir-se al selecte grup de perruqueries Premium que han aconseguit aconseguir aquest guardó.

TheQhair valora als salons membres des de fora i a través de la mirada, gustos i necessitats del client actual. Després d’una rigorosa avaluació, basada en criteris com el Sistema Europeu per a la Qualitat o el Manual d’Oslo per a la Innovació, la Creativitat i el Desenvolupament, d’entre els salons més Q del nostre país s’han atorgat els premis.

En una vetllada, que s’està posicionant com la nit dels “AWARDS” del sector, grans professionals arribats de diferents ciutats del panorama nacional van gaudir d’una emotiva vetllada, presentada per Jordi Pérez de la Barberia de Gràcia i l’actriu Lara Corrochano.

El nostre profund agraïment per l’inestimable suport de Saló Look Madrid com a Soci Col·laborador, i la Col·laboració de STANPA i Barber’s Gin.

Tots ells, han aconseguit que un altre any més la nit TheQhair hagi estat tot un èxit.