SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La Penya Taurina Pan y Toros, organitza quatre festejos taurins populars per a les festes de Sant Joan i Sant Pere 2022.

 N de P:

Un concurs de retallades amb jònecs-toros, exhibició de emboladors i retalladors amb bou embolat i la recuperació de les tradicionals “Vaquetes de Sant Joan”, són la base dels festejos organitzats per la històrica entitat local.
Els festejos que tindran lloc en les festes de Sant Joan i Sant Pere 2022 queden de la següent manera:

El dissabte 18 de Juny a les 18.30 tindrà lloc el concurs de retallades amb jònecs-toros de Manuel Ángel Millars, per al mateix s’han contractat les màximes figures del toreig a cos net, sent algun d’ells: “ El Poca”, Dani Martínez, Dani Alonso, José Félix, etc.
Com a cirereta del pastís es realitzarà una exhibició amb un jònec-toro de Sergio Centelles, per als retalladors de Vinaròs Javier Borrás, Dani Esteve, Néstor Benedí i Dani Sorlì.

El mateix dia 18 a les 23:00h tindrà lloc l’exhibició de emboladors amb 4 jònecs-toros per al públic, amb la participació de les quadrilles de: Vinaròs, Catí. St. Jaume d’enveja, Mes d’en Verge i les noies emboladoras de “Taurines Maneres”.
A continuació tindrà lloc una exhibició de retallades amb un toro embolado per Maik de Borriana, Aser Balfagón d’Onda i Albert Navarro “Navarret” de la Rápita.

Per al dia 24 de Juny a les 18:30h s’han recuperat les tradicionals vaquetes, amb la participació de la famosa ramaderia de Vicent Benavent, i el mateix dia a les 23:00h, es deixessin anar 4 vaques de “La Prussiana” i “El Torero” i es embolará un toro d’Alba Atenea.

Les entrades podran adquirir-se a partir del dilluns 5 de juny en la Plaça de bous, en el bar Peña Taurina Pan y Toros i en el telèfon 660 848 610.

La Penya vol agrair a tots els col·laboradors el seu suport i implicació i els desitja unes bones festes de Sant Joan i Sant Pere.