SER Maestrat en directe

La passarel·la del riu Cérvol a Vinaròs té via lliure després de signar la modificació de contracte

El pressupost del projecte s’ha adaptat als nous preus del mercat i en les pròximes setmanes començaran a les obres.

L’Ajuntament ha rebut ja el projecte constructiu modificat de la passarel·la del riu Cérvol després que el passat 10 de maig se signés la modificació del contracte amb l’empresa encarregada de la construcció de la infraestructura. La modificació ha consistit en l’actualització del pressupost de les obres als nous preus del mercat, després que l’empresa demanés el reequilibri econòmic del contracte, així com a la inclusió en el projecte constructiu de diferents modificats referents a l’execució de l’obra.

Recordem que inicialment l’obra es va adjudicar per un import d’1,4 milions d’euros, IVA inclòs, i ara després de les modificacions i ajust als preus de mercat el pressupost d’execució de l’obra ascendeix als 1,8 milions d’euros, IVA inclòs.

En les pròximes setmanes els tècnics municipals hauran de supervisar el projecte i una vegada realitzat favorablement es podrà començar l’execució de l’obra de construcció de la passarel·la.

Cal dir que aquesta obra està cofinançada pels fons EDUSI al 50% i que el termini d’execució de les obres és de 7 mesos.