SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El palco del castillo és el nou lounge bar amb vistes extraordinàries en l’àtic de l’hotel Castillo de Peníscola obert al públic en general.

Mariano Sanz, director de l’hotel Castillo de Peñíscola

L’Hotel Castillo de Peñíscola& Spa quatre estrelles superior i una de les últimes propostes hoteleres a obrir al públic a Peníscola és de nou notícia aquests dies per l’obertura del seu extraordinari chill out en l’àtic de l’edifici amb les millors vistes a l’emblemàtica ciutat en la mar.

El lounge bar culmina la posada a la disposició dels clients, tant hostes com veïns de la zona de les instal·lacions obertes que són des d’ara un referent a la ciutat.

Primer va ser el Castillo de Peñíscola amb els seus 80 balcons amb vista directa al millor paisatge de la costa mediterrània, després el bar-cafeteria restaurant oberta al públic en general amb productes de la zona de la millor qualitat en un entorn acullidor i modern als peus del castell del Papa Lluna. I finalment El Palco del Castillo, el lounge bar en l’àtic de l’edifici a mes de 12 metres d’altura per a que gaudeixes i relaxar-se amb una visita panoràmica espectacular de Peníscola. Des de les 7 de la tarda amb accés exterior a través d’ascensors, la màxima comoditat i rapidesa per a gaudir la tranquil·litat de la tarda i la nit estival.

Avui a Ser Maestrat hem tingut al director del Castillo de Peñíscola, Mariano Sanz que ens ha donat els detalls d’aquesta proposta turística i hotelera situada en un lloc privilegiat del passeig del Papa Lluna de Peníscola, obert a tot el que ho desitgi gaudir, estigui o no, allotjat a l’hotel.