SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La ingent quantitat d’aigua caiguda en la zona interior del Maestrat que té influència en el llit del riu Cervol ha deixat imatges impactants en la desembocadura a Vinaròs

Xert va rebre 336,6 litres, Bel 331, Canet 154 i així tota la zona.

La ingent quantitat d’aigua caiguda en la zona interior del Maestrat que té influència en el llit del va riure Cervol ha deixat imatges impactants en la desembocadura a Vinaròs.
El dissabte a les 17.30 de la tarda el va riure va oferir un aspecte i «espectacle » que no s’havia vist en més de 20 anys. L’avinguda d’aigua va sobrepassar el llit habitual i va envair les carreteres i la rotonda d’accés a la ciutat des de la Cn 238, la qual cosa va obligar a tancar al trànsit tots els accés de l’entrada nord i del «pont romà». Cal recordar que Xert va rebre 336,6 litres, Bel 331, Canet 154 i així tota la zona.
La normalitat va tornar a restablir-se a primeres hores del diumenge després d’intensos treballs de neteja per part dels serveis municipals i les barredoras que van eliminar els troncs, grava i sorra que va envair les calçades.
Com a curiositat que ha deixat el temporal s’ha informat per nombroses persones de la presència de gripaus i serps que han aparegut per la costa, pel que sembla arrossegats per la terrible avinguda del Cervol des dels seus hàbitats aigües amunt del barranc.
Alguns veïns ens han fet arribar la foto de dues serps en el passeig marítim de Vinaròs,