SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La Guàrdia Civil deté a una persona pel robatori d’una bossa després de ruixar-li amb un esprai anti-agressió a la seva víctima a Vinaròs

    El detingut ha quedat ingressat a la presó           

Vinaròs 30/05/ 2022. La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 18 anys d’edat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència a una dona a Vinaròs.

La nit del passat dia 26 de maig en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs una dona va denunciar que quan es trobava en la via pública es va creuar amb un home, el qual sense mediar paraula li va ruixar diverses vegades amb un esprai en els ulls i després d’un forcejament li va sostreure la bossa que contenia efectes personals.

La víctima va aportar les dades físiques i la vestimenta utilitzada en aquest moment per l’agressor.

Els guàrdies civils van iniciar un ampli operatiu de cerca per la zona, donant com a resultat la localització i detenció de l’autor del robatori, i la troballa entre les seves robes del vaporitzador utilitzat en la comissió del delicte.

La persona detinguda posseeix nombrosos antecedents per la comissió d’il·lícits penals.

El detingut juntament amb les diligències practicades va ser posat a la disposició dels Jutjats d’Instrucció número 4 de Vinaròs, el qual va decretar el seu ingrés a la presó.

L’actuació ha estat realitzada per efectius del Lloc de la Guàrdia Civil de Vinaròs.