SER Maestrat en directe

La DGT posa en marxa l’operació especial de Trànsit 1 de maig a la Comunitat Valenciana

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha iniciat l’operació especial de Trànsit 1 de maig a la Comunitat Valenciana, que es desenvoluparà des de les 15.00 hores d’avui fins a les 24:00 hores del diumenge 5 de maig. Es preveu un total de 8.400.000 desplaçaments de llarg recorregut a nivell nacional, dels quals 882.000 afectaran la Comunitat Valenciana.

La Festa del Treball i el dijous 2 de maig, festiu en diverses comunitats autònomes, generaran un important moviment de vehicles. Els destins principals dels desplaçaments seran zones turístiques de costa i muntanya, acampades, càmpings i segones residències. Per això, la DGT ha establert mesures especials de regulació, ordenació i vigilància del trànsit.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha cridat als conductors a extremar les precaucions i respectar la normativa de circulació, incloent l’ús del cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil, així com evitar l’ús del telèfon mòbil mentre es condueix.

Les hores de major intensitat de circulació seran avui entre les 16 i 21 hores, dimecres 1 de maig de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores, dissabte 4 de maig de 16 a 21 hores i diumenge 5 de maig de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Els trams de carretera on es preveu més conflictitivitat són:

  • Província d’Alacant: A-70 (Accessos a Alacant), N-332 (Accessos a Altea, l’Altet-Santa Pola i Torrevieja).
  • Província de Castelló: CV-13 (Ramal d’enllaç amb AP-7 i N-340 a Torreblanca).
  • Província de València: A-3 (Trams a Requena i Quart de Poblet), A-7/A-3 (Enllaç de les dues autovies), N-332 (Variant de Gandia, Bellreguard i Oliva, Tavernes de la Valldigna i Cullera), CV-500 (Entre l’autovia i la Rotonda del Sidi i entre les rotondes del Perellonet i el Saler).