SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La Conselleria de Sanitat desmenteix que vaja a tancar l’UCI de l’hospital de Vinaròs

 

Comunicat del Departament de Salut de Vinaròs:

La Conselleria de Sanitat ha convocat als caps de servei de l’Hospital de Vinaròs a una reunió demà dissabte per a traslladar-los totes les mesures que s’han adoptat per a garantir el normal funcionament de la Unitat de Vigilància intensiva del centre.

La directora general d’Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, i la subdirectora, Cristina Ruiz, juntament amb la gerent del Departament de Salut de Vinaròs, Vanessa Jorge, han citat als responsables dels serveis a una trobada en el qual explicaran amb detall el pla d’acció dissenyat per la Conselleria per a reforçar amb professionals d’UCI d’altres departaments a l’Hospital de Vinaròs i, d’aquesta manera, assegurar la continuïtat del servei. “El tancament de l’UCI no té cap fonament i mai s’ha contemplat per part de la conselleria”, ha assenyalat García Layunta.

En la trobada està previst comunicar també la resta de mesures que s’estan adoptant per a reforçar el Departament de salut de Vinaròs, com els més de 90 contractes que ja s’han realitzat en el marc de l’increment de places estructurals que està duent a terme la Conselleria.

A més, es comunicarà als caps de servei el contingut del Decret d’ocupació de places de difícil cobertura que està ultimant la Conselleria, una norma que resultarà clau per a resoldre les dificultats existents per a cobrir baixes en els centres sanitaris més allunyats dels principals nuclis urbans.