SER Maestrat

Anterior
Siguiente


La Conselleria d’Obres Públiques inicia les obres de millora dels accessos a les cales les Llanetes i Timbes a Vinaròs


– Arcadi España destaca que aquestes obres contribuiran a crear un «entorn més còmode, segur i respectuós amb el medi ambient»

– L’execució de les obres té un pressupost de més de 202.000 euros i un termini d’execució de sis mesos

 

N. de P.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat inicia aquest dimarts, 10 de maig, les obres de millora dels accessos i d’ordenació d’espais a les cales de les Llanetes i Timbes a Vinaròs.

Les obres tenen un pressupost de 202.808,48 euros i un termini dexecució de sis mesos. Aquesta actuació té com a objecte el condicionament de l’accés a aquestes cales que es troben al costat de les urbanitzacions de les Deveses i les Cales al terme municipal de Vinarós.

Així, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que «es millorarà tant l’espai destinat a aparcar vehicles i la zona per a l’oci, com els accessos a aquests enclavaments costaners del Baix Maestrat, de manera que es facilitarà l’accés en condicions més òptimes».

Segons el conseller, amb les obres que ara s’inicien, «es posa a la disposició dels veïns i veïnes de Vinaròs, i dels molts visitants de les seves platges, entorns més còmodes, segurs i respectuosos amb el medi ambient». En aquest sentit, ha afegit que des de la Conselleria “estem treballant per recuperar espais naturals per al bon ús i gaudi de la societat alhora que protegim el nostre territori”.

Zones enjardinades, d’esbarjo i accessos per a mobilitat sostenible

Aquesta actuació es contempla el condicionament d’una zona enjardinada, amb plantació d’oliveres i arbustos, i la creació d’una àrea d’esbarjo, que disposarà d’un mirador sobre tarima fabricada amb plàstics reciclats a més de pèrgoles, bancs, taules de pícnic, papereres, fonts, dutxes per a mascotes i aparcabicis.

També inclou la creació d’una zona d’aparcament amb una superfície d’aproximadament 1.000 metres quadrats i un carril ciclopeatonal de 160 metres de llarg i 3 d’amplada, així com la instal·lació de l’enllumenat led amb una reordenació dels accessos des de l’avinguda de Francisco José Balada fins a la zona condicionada.