SER Maestrat en directe

La Conselleria de Medi Ambient i la UJI signen conveni per a pràctiques formatives de l’alumnat

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, juntament amb la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, han subscriure un acord de cooperació per a la realització de pràctiques formatives, sense relació laboral, en dependències de la Conselleria o en centres dependents.

Aquest programa de cooperació educativa busca proporcionar experiència als estudiants en entorns professionals, preparant-los per a la seva futura inserció laboral. Segons ha destacat Salomé Pradas, aquesta iniciativa permetrà als alumnes combinar coneixements teòrics amb pràctiques concretes, oferint-los l’oportunitat d’adquirir habilitats i experiència valuosa.

Les pràctiques podran ser curriculars o extracurriculars, adaptant-se al pla d’estudis de cada titulació, i estaran supervisades per personal de la Conselleria, que actuarà com a tutor de l’alumnat.

A més, els estudiants comptaran amb una dotació econòmica mensual de 600 euros durant el període de pràctiques. La Conselleria de Medi Ambient destinarà una quantitat màxima anual de 6.500 euros per cobrir els costos d’execució, inclosos els pagaments als estudiants i els derivats de la Seguretat Social.