SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La Conselleria d’Agricultura inicia l’adequació de 4,3 quilòmetres de camins rurals de Càlig

En total suposa una inversió de 120.000 euros finançada al 100% per la Generalitat Valenciana englobada dins de les actuacions de condicionament de camins rurals

N. de P.

Han començat a Càlig les feines de millora del camí Sant Mateu, Masos, la travessia Curolles i la Sèquia Poputs. L’empresa encarregada de l’actuació ha començat a treballar amb la maquinària en l’anivellament dels camins. Un cop enllestides aquestes feines es procedirà a la consolidació del ferm amb saorra i asfalt, respectivament.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha destacat que “en total s’actuarà en 4,3 quilòmetres de vials, amb una inversió de 120.000 euros finançada al 100% per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica”. Borràs detallava que en el camí Sant Mateu i Travessia Curolles s’aplicarà una nova capa de saorra, mentre que a la Sèquia Poputs i al camí Masos s’asfaltarà de nou els vials.

Borràs ha assenyalat “la gran importància que té per a les zones rurals contar amb bones infraestructures” i ha recordat que “la millora i adequació dels camins rurals és una prioritat per a l’Ajuntament de Càlig”.

L’alcaldessa afirmava que es continuaran presentant projectes a la Generalitat Valenciana, recordant que enguany es va procedir a l’asfaltat del Camí les Yegües amb una subvenció de 90.000€, unes millores necessàries que ajuden a tindre camins i vials més s